Få mer ut av Windows 7-bibliotekene

Smart program utvider funksjonaliteten - helt gratis.

Få mer ut av Windows 7-bibliotekene
Publisert
Sist oppdatert

Den nye bibliotek-funksjonen i Windows 7 gjør det langt enklere å samle forskjellige lagringssteder for dokumenter, bilder, videoer og musikk enn i eldre versjoner av operativsystemet.

For eksempel kan biblioteket "Musikk" inneholder mapper og filer som ligger på flere forskjellige steder på harddisken(e) din(e), samlet under ett grensesnitt.

Vi har tidligere omtalt bibliotekfunksjonen, og forklart prinsippet i detalj, i denne artikkelen.

Fjerner begrensinger

Men funksjonen har også noen begrensninger, og den mest irriterende av dem er at bibliotekene ikke kan inneholde mapper og filer på nettverksstasjoner eller andre steder som ikke-indekserte områder. Eller - rettere sagt - det er mulig, men ikke uten videre på en enkel måte.

(Artikkelen fortsetter under bildet)Denne feilmeldingen får du hvis du prøver å legge til nettverksstasjoner i bibliotekene dine.

Zorn Software har imidlertid funnet en løsning på problemet, og ved hjelp av det lille programmet Win7 Library Tool får du muligheten, ikke bare til å inkludere nettverksstasjoner i bibliotekene dine, men også endre på biblioetekikonene etter eget ønske.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer