Få mer ut av Youtube

Registrer deg for å abonnere på kanaler og laste opp private videoer.

KJEKT: Lager du en Youtube-konto kan du bruke tjenesten til både nytte og moro. Videoene som dukker opp nedover hovedsiden kommer fra kanalene du selv velger.  Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
KJEKT: Lager du en Youtube-konto kan du bruke tjenesten til både nytte og moro. Videoene som dukker opp nedover hovedsiden kommer fra kanalene du selv velger. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For mange er Youtube en firkant som dukker opp i Facebook i ny og ne.

Men Youtube kan være så mye mer.

Ved å registrere deg som bruker kan du få timesvis av underholdning, skreddersydd etter dine interesser, og en fin måte å dele videoer med familie og venner.

Google-bruker = Youtube-bruker

Å registrere seg på Youtube er for de fleste en svært så enkel affære.

Ettersom Youtube er eid av Google, må du nå logge deg på med en Google-konto. Har du en Gmail-adresse skriver du bare inn brukernavn og passord fra denne.

Slik gjør du Spotify-lister til Youtube-lister

Har du ikke Google-konto, kan du raskt lage en. Både registrering og innlogging gjøres fra øverst i høyre hjørne på forsiden til Youtube.

Abonner på kanaler

En av hovedfunksjonene til Youtube er å gi deg en strøm av nye videoer fra forskjellige kilder. Strømmen åpenbarer seg på Youtubes forside, og fungerer på samme måte som Facebook-strømmen din.

Først og fremst er kildene andre Youtube-brukere, også kalt "kanaler". Ser du en video du liker, kan du abonnerer på skaperen ved å gå inn på siden deres. Under alle Youtube-videoer vil du se en liten setning: "Lastet opp av" etterfulgt av et brukernavn. Trykk på brukernavnet for å komme til skaperens side, hvor du kan velge "Abonner" øverst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer