Få orden på Winduene dine

Har du stor PC-skjerm? Kanskje to store skjermer? Actual Windows Manager hjelper deg med å få orden og oversikt.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har alltid hatt sans for flere skjermer, helt siden vi brukte en Mac SE med ekstern 19-tommers svarthvitt skjerm i 1988. Da støtte for dette ble standard i Windows mange år senere med Windows 98 fikk vi gleden av å bruke begge skjermene våre også der.

Etter hvert som skjermteknikken har blitt bedre, billigere og mer kompakt har skjermflaten vokst fra 15 og 17-tommer CRT i 1998 til to 24-tommere LCD. Større skjermer enn dette har vi foreløpig ikke behov for, men man skal aldri si aldri...

Uansett, så mye skjermplass gjør at du er nødt til å administrere vinduer, endre størrelse og plassering etter som hva man jobber med. Det er ikke så veldig gøy, det blir faktisk kjedelig i lengden.

Tenk om programmviduene dukket opp på i valgt størrelse på faste plasser i stedet for et tilfeldig sted i fullskjermmodus?

Det finnes verktøy for slikt, og vi har funnet et av de mer avanserte: Actual Windows Manager.

Avansert og enkelt

Programmet lar deg styre håndtering av vinduene ned til minste detalj, faktisk kan hvert element som programvinduet består av manipuleres.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer