Få rabatt på julehandelen

Smart nettsted med tusenvis av rabattkoder.

Få rabatt på julehandelen
Publisert
Sist oppdatert

Stadig flere velger å gjøre store deler av julehandelen på Internett i år, og det er ikke uten grunn - på nettet er det hverken lange køer eller vanskelig å få parkering.

Som oftest er prisene også bedre enn de du får i fysisk butikk.

Men - det er i tillegg mulig å få rabatter når du handler på nettet. På bestillingssiden er det mange nettsteder som lar deg taste inn en rabattkode, som de ofte gir ut i nyhetsbrev, til et utvalg av kunder, i reklamekampanjer eller lignende.

RetailMeNot har vi tidligere skrevet om i denne artikkelen, men det skader ikke med en ekstra påminnelse nå før jul. Nettstedet samler inn rabattkoder, og alt du trenger å gjøre er å søke på en butikks nettadresse, så får du en oversikt over rabattkoder som kan brukes.

For hver kode ser du i hvilken grad brukerne har hatt hell med å bruke rabattkoden:

Du kan også laste ned RetailMeNot som en utvidelse til Firefox, som minner deg på rabattkodene dersom en nettbutikk du er inne på har tilgjengelige rabattkoder du kan bruke. Du kan lese mer om utvidelsen i denne artikkelen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer