Få tilbake menyene i Office 2007

TIPS: Dette gratisprogrammet gir deg klassiske menyer i Microsoft Office 2007

UBitMenu legger seg som et eget skilleark i Office-programmene, og gir deg tilbake den klassiske menyløsningen og ikonene.
UBitMenu legger seg som et eget skilleark i Office-programmene, og gir deg tilbake den klassiske menyløsningen og ikonene. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Microsoft lanserte Office 2007 medførte det en radikal forandring for brukerne. Borte var de klassiske nedtrekksmenyene, de var erstattet med en prosessorientert skillearkløsning i toppen av programvinduene.

Og selv om løsningen etter hvert har blitt godt mottatt av de fleste, er det imidlertid mange som fortsatt ønsker den klassiske løsningen fra tidligere Office-versjoner.

Les også: Powerpoint er for pyser

Klassisk meny på en blunk

Her kommer UBitMenu inn i bildet. Dette er en plugin til Office 2007, som legger til et nytt skilleark i Word, Excel og Powerpoint, kalt "Menu". Klikker du på den, kommer den klassiske menyen og alle ikonene fram igjen.

Du kan altså velge om du vil bruke "gamlemåten", eller bruke Office 2007 slik den var tiltenkt. Vi synes måten UBitMenu bakes inn er svært god og sømløs.

Nesten-norsk

Det eneste aberet er at UBitMenu ikke foreligger i norsk språkdrakt. Det påvirker imidlertid bare titlene på menyvalgene. Når du åpner for eksempel File-menyen, vil undervalgen være på norsk, vel og merke hvis du har norsk versjon av Office 2007.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.