Få Windows 7s godbiter i XP og Vista

Her er programmene du trenger.

Få Windows 7s godbiter i XP og Vista
Publisert
Sist oppdatert

Windows 7 er på alles lepper om dagen, og det er ikke uten grunn – allererede i betastadiet høstet operativsystemet lovord; kanskje spesielt fordi Microsoft i denne runden har implementert en del funksjonalitet som mange setter pris på.

Men, om du har valgt å stå over nedlastingen av prøveversjonen og fortsatt bruker Vista eller XP, finnes det muligheter til å få flere av de nye funksjonene Microsoft har introdusert med Windows 7. Her er programmene du trenger:

Små ikoner i oppgavelinjen

En av nyhetene med Windows 7 er en mer plassbesparende oppgavelinje, der det kun er ikonene til programmene som vises og ikke hele vindustittelen.

Din venn: Windows 7 Taskbar Iconizer

Programmet gir deg akkurat samme mulighet til å vise små ikoner slik det gjøres i Windows 7, og det går også fint å angre seg dersom du vil tilbake til normalen.

Aeropeek

En kjekk funksjon i Windows 7 - ved å bevege muspekeren helt ned til høyre, vises ikonene på skrivebordet over alle programmene du har åpne, slik at du slipper å minimere alle sammen for å finne noe du har lagret på skrivebordet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer