Facebook gjemmer bort nyhetene

Siste nytt i nyhetsstrømmen, sier du? Ikke nå lenger!

HER ER DEN: Hva skjer akkurat nå? Nå må du bort til høyre hjørne for å finne det ut.  Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
HER ER DEN: Hva skjer akkurat nå? Nå må du bort til høyre hjørne for å finne det ut. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Facebook ruller ut nyheter i et rekordhøyt tempo om dagen.

Nyhet: Dette gjør abonner-knappenNyhet: Fjerner Siste nytt-knappenNyhet: Styr hvem som skal se hvaNyhet: Endrer chatten - igjen

Og nå har de fleste nordmenn mottatt en ganske drastisk endring: Hele nyhetsstrømmen har nå blitt blandet drops, delt i to og for mange temmelig forvirrende.

Ny nyhetsstrøm

Tidligere kunne man velge å se nyhetsoppdateringene på forsiden rangert etter tid, altså med de nyeste først. Slik som var eneste mulighet da Facebook ble introdusert til nordmenn for første gang.

Eventuelt kunne man la Facebook bestemme hva som var mest interessant, blant annet basert på antall kommentarer og erigerte tomler.

Nå får du kun den siste muligheten. "Siste nytt"-knappen er rett og slett fjernet, så nå ligger all kontroll over hva du ser hos Facebook selv.

Øverst ser du som oftest noen "nylige hendelser", som Facebook nå kaller det, mens det nedover på siden kommer "topphendelser". Disse er merket med en liten trekant øverst i venstre hjørne.

Slik er HTC sin spesialbygde Facebook-mobil

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer