Facebook har pusset opp igjen

Hva er egentlig nytt? Og er du fornøyd med forandringene?

OPPUSSING: Facebook liker å pusse på fasaden. Nå har de gjort det igjen. Foto: Org.foto: Colorbox.com
OPPUSSING: Facebook liker å pusse på fasaden. Nå har de gjort det igjen. Foto: Org.foto: Colorbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det skjer stadig endringer på verdens desidert mest populære nettverksnettsted Facebook, og like før helga skjedde det noe igjen.

Denne gangen er det ikke snakk om så radikale endringer som ble foretatt tidligere i år, men de er tydelige nok for de som virkelig ikke liker forandringer. Det er med andre ord allerede stor aktivitet på en mange grupper som vil ha gamle Facebook tilbake igjen.

Her er nyhetene

Facebook-forsida er altså ikke radikalt lagt om, men selve nyhetsstrømmen er lagt om. Du har nå to hovedvalg helt øverst - "Vis levende nyhetsoppdateringer" og "Vis nyhetsoppdateringer".

Disse forandrer forvirrende nok navn når de valgt, og heter da henholdsvis "Oppdateringer på direkten" og "Nyhetsoppdateringer".

Velger du "Vis levende nyhetsoppdateringer" befinner du deg midt i oppdateringsflyten fra alle vennene du har valgt å vise hendelser fra. Alt fra statusoppdateringer til lenker og bilder havner her, og du kan se dem så fort de er lagt ut.

Velger du derimot "Vis nyhetsoppdatering" foretar Facebook en aldri så liten sortering på dine vegne. Det vil fortsatt bli vist statusoppdateringer, lenker og så videre, men de plukkes ifølge Facebook ut i henhold til kriterier som hvor mange som har kommentert saken, hvor mange som har trykket på "Like", og sannsynligheten for at du kommer til å respondere på meldingen på et eller annet vis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer