Facebook lanserer Messenger-klient for Windows

Nå trenger du ikke lenger å gå på Facebook.com for å chatte.

Messenger for Windows er ren, rask og enkel. Du slipper all reklamen og andre forstyrrende elementer som har hjemsøkt konkurrentene.
Messenger for Windows er ren, rask og enkel. Du slipper all reklamen og andre forstyrrende elementer som har hjemsøkt konkurrentene. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Facebook har mer enn 800 millioner aktive brukere, og nå kan du chatte med vennene dine uten å måtte besøke nettsiden. Facebook har nemlig nettopp sluppet et eget frittstående Messenger-program for Windows, og går dermed for alvor i strupen på hovedkonkurrenten i chatte-sfæren, Windows Live Messenger fra Microsoft.

Windows og smarttelefoner

Programmet heter ganske enkelt Messenger for Windows, og som navnet antyder finnes det foreløpig kun for Windows. En egen Messenger for smarttelefoner, er også tilgjengelig.

Funksjonaliteten er foreløpig temmelig enkel, og avviker ikke stort fra den du finner på facebook.com. Øverst vil du se venners siste aktiviteter, under disse listes vennene du er mye i kontakt med. Alle som er online og tilgjengelig for chat får en grønn prikk ved siden av navnet. Nederst finner du øvrige venner du kan chatte med.

Du kan også sende meldinger til venner som er offline. Disse vil dukke opp hos vedkommende neste gang han/hun logger på.

Programmet legger seg som et ikon i systemverktøylinjen, og høyreklikker du på ikonet kan du velge å "dokke" vennelisten til høyre på skjermen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer