Facebook med komplett meldingssystem

Nå skal både e-post, SMS og lynmeldinger samles.

Nå vil Facebook samle det meste av det du bedriver av digital kommunikasjon.
Nå vil Facebook samle det meste av det du bedriver av digital kommunikasjon. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I en pressekonferanse avslørte Facebook i kveld Project Titan; et system de har jobbet med i over ett år, og som mange spådde til å bli en "e-mail killer".

Mark Zuckerberg var opptatt av å presisere at dette systemet ikke var ment å utkonkurrere epost, men å berike den totale opplevelsen med hvordan vi sender hverandre meldinger ved å samle alt på ett sted; uavhengig av hva slags type meldinger det var snakk om.

Ideen er at Facebook fungerer som et sentralt ledd i all elektronisk kommunikasjon. Hver bruker vil få en @facebook.com-epostadresse, og dersom noen sender en epost til denne adressen, vil beskjeden dukke opp på ulikt sted avhengig av hva din status er. Er du logget inn på Facebook vil du kunne få den opp som en chatmelding, og om du svarer får avsenderen en epost fra deg i retur. Er du ikke logget på, kan meldingen pushes til mobiltelefonen din. Med andre ord trenger du ikke å forholde deg til hvordan meldingen ble sendt til deg.

På samme måte kan Facebook integreres med f.eks. Windows Live Messenger, slik at beskjeder sendt til deg rutes direkte inn i Facebook. Sender du en melding til en venn, kan du f.eks. velge at den skal leveres som en SMS. Facebook skal også kunne samle SMS-ene du mottar, uten at vi helt er sikre på hvordan dette vil fungere, eller om det blir støttet i Norge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer