Facebook med ny eposttjeneste?

Vi følger pressekonferansen direkte.

Facebook med ny eposttjeneste?
Publisert
Sist oppdatert

Facebooks suksess virker ikke å ta noen ende, og i skrivende stund har over 2.1 millioner nordmenn en Facebook-konto.

Det er ikke mer enn et par uker siden Facebook sist hadde pressekonferanse, der nettjenesten utvidet mulighetene i forhold til places; lokasjonsbasert innhold som fortsatt ikke er tilgjengelig i Norge.

Les mer: Facebook med nye mobilversjoner

I kveld har Zuckerberg & Co invitert til nok en pressekonferanse, og denne gangen ser det ut til at det er meldingssystemet som står for tur. Det betyr muligens at Facebook nå vil gå Google, Microsoft og Yahoo i næringen og lansere en gratis eposttjeneste til sine medlemmer.

Uansett vil vi bli overrasket hvis ikke nyhetene er relaterte til meldingssystemet, siden invitasjonsbildet (se toppen av artikkelen) i hvert fall hinter kraftig om at det er det det skal handle om.

Vi rapporterer direkte

DinSide følger Facebooks pressekonferanse og rapporterer direkte i boksen under. Som leser er du velkommen til å poste kommentarer i tekstfeltet, men vær oppmerksom på at den ikke nødvendigvis vises i boksen, siden den må igjennom en manuell godkjenningsprosess og vi prøver å hode "støynivået" på et moderat nivå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer