Facebooktriksene du ikke kunne

Det finnes mye kjekt du sannsynligvis ikke har hørt om.

Facebooktriksene du ikke kunne
Publisert
Sist oppdatert

Facebook er fortsatt en populær nettjeneste i Norge, og det er i skrivende stund 1.665.000 norske profiler på nettets sosiale Mekka.

Nettstedet hongkiat.com har samlet 20 tips om mindre kjente Facebook-funksjoner, og vi tillater oss å gjengi noen av dem, tilsatt vårt eget krydder.

Få epost når noen har bursdag

Nettjenesten Nutshellmail lar deg oppdatere og holde deg oppdatert på en rekke sosiale nettverk via epost. En kjekk funksjon er at du kan sette opp epostvarsler utover de som støttes av Facebook i utgangspunktet, der du for eksempel kan få en e-post når noen av Facebook-vennene dine har bursdag.

Sett opp fremtidig posting

Hånd i hånd med forrige punkt, kommer Sendible, der du blant annet kan sette opp fremtidig posting på andres walls. Dermed kan du allerede nå sette opp en gratulerer med dagen-melding til kompisen din som har bursdag neste fredag.

Gjem deg for sjefen

Når du logger inn på Facebook, logger du også på Facebook chat, slik at andre kan se at du er pålogget og starte samtaler med deg. Hvis du ikke vil at andre skal se at du er pålogget, kan du selvsagt opptre som usynlig i chaten, men da skjærer du alle over én kam. Plasserer du derimot kontaktene dine i grupper (f.eks. "jobben" der du samler sjefen og alle de andre du er sammen med mellom åtte og fire), kan du velge å sette deg usynlig for bare denne gruppen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer