Faks pr. epost

Det er helt gratis! Du får ditt eget faksnummer, og all faks som sendes hit videresendes innen ett minutt til din epost-adresse. DinSide har testet eFax og vi ble imponert.

Publisert

Vi brukte åtte minutter fra vi kom innom eFax første gang og frem til vi mottok vår første faks på epost.

I løpet av den tiden registrerte vi oss, mottok epost som bekreftet vårt nye faksnummer, samt et eget gratisprogram, eFax MicroViewer, for å åpne og lese fakser du mottar over epost. Vi rakk også å sende en faks til oss selv, og fikk kopi av denne.

eFax er foreløpig bare en tjeneste hvor du kan motta faks, det har ennå ikke blitt utviklet noen muligheter for å sende faks.

Men for de mange som aldri har investert i egen faksmaskin eller fått faksprogram for PCen til å fungere skikkelig, kan dette være en svært nyttig tjeneste.

eFaks gir deg altså mulighet til å motta faks, enten det er brosjyrer eller bekreftelse på sydenferien. Og det er helt gratis: Vi lette etter skjulte kostnader, tidsbegrensninger eller begrensninger på bruk. Men vi fant ingenting som ødelegger bildet.

Små vedlegg

Filene som sendes deg er svært små, og brukere av modem behøver ikke å beregne lang ventetid. En faksside vil sjelden være særlig større enn 10 KB.

Filene åpnes i eFax MicroViewer, som minner mye om forhåndsvisningen i et tekstbehandlingsprogram. Du kan forstørre og forminske fakssidene du har mottatt, bla hurtig gjennom dem, og naturligvis skrive dem ut på skriveren din.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer