Fantastic Four

SPILLTEST: Superheltspill har jo potensial til å bli vanvittig kule, men likevel lever de gjerne ikke opp til forventningene. Et spill om de fantastiske fire bør i hvert fall være underholdende, men er det det?

Publisert
Sist oppdatert

Filmer basert på tegneserier fortsetter å dukke opp på våre kinoer, selv om kvaliteten varierer. Nå er det tid for Fantastic Four, basert på en serie vi har et nært forhold til - så det er klart at vi har ikke lyst å bli skuffet.

Men dessverre - nesten fra første øyeblikk ser vi at spillet basert på filmen er først og fremst hastverksarbeid, designet til å følge filmen og selge i bøttevis og ikke bryte grenser i spillmediet.

Vi har riktignok ikke sett filmen enda, men forstår det slik at spillet for det meste følger filmens handling. Ikke minst er figurenes utseende hentet fra filmen og i mindre grad fra tegneserien, samtidig som filmens skuespillere leverer replikker til spillet.

Flame on!

Og utganspunktet er jo utrolig morsomt. Vi får lov å styre The Human Torch, Mr. Fantastic, Invisible Woman og The Thing, benytte oss av deres superkrefter og oppleve hektiske kampsituasjoner og eventyr fra superheltgruppens hverdag. Det kunne vært så bra, men ender opp som et uinspirert A4-spill.

Så godt som det eneste spillet handler om er kamp. Hjernecellene får ikke spesielt mye utfordringer, selv om det er noen gåter underveis. Hele poenget er å slåss med mengder av motstandere, som kommer i bølger, og for å gjøre det hele litt mer variert kan du bruke diverse kombinasjoner og spesialgrep, som til tider kan være ganske stilige.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer