Fantastisk enkel blogg

Alt du trenger å gjøre er å sende e-post.

Fantastisk enkel blogg
Publisert
Sist oppdatert

Vil du blogge har du flere muligheter.

Du kan opprette en konto hos Blogger, Wordpress, Nettby eller hva det måtte være, eller kjøpe et domene, leie et webhotell og sette opp din egen blogg, som vi har laget en guide på i denne artikkelen.

En mulig løsning er også å bruke dagens godbit - Posterous er genialt enkel fordi alle oppdateringer gjøres ved å sende e-post.

Du trenger ikke en gang å registrere deg. Sender du en e-post til post@posterous.com kan du legge inn både tekst, bilde, lyd og video, og så oppdateres bloggen automatisk.

>> Les også: Hvor rik blir du av blogging?

Mer avanserte muligheter

Første gang du poster opprettes bloggen på [tilfeldige bokstaver].posterous.com, men i eposten du mottar får du også en lenke der du kan sette passord og legge inn litt informasjon om deg selv. Da kan du også opprette et ordentlig brukernavn, slik jeg nå har gjort - "bloggen" min er tilgjengelig på http://paljoakim.posterous.com. Der kan du også se hvordan min e-post ble transformert til et blogginnlegg som det også er mulig å kommentere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer