Fantastisk nerdekunst

Dataverdenen hopper ut av skjermen.

Foto: RETROnoob/DeviantART
Foto: RETROnoob/DeviantART Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er noe spesielt med de pikslete spillfigurene de aller fleste kjenner igjen. Gamle spill har etterhvert blitt en nostalgisk opplevelse. Selv om de nyeste spillene er artige, har bedre grafikk og lyd, er det noe spesielt med de gamle Super Mario eller Donkey Kong-spillene.

Kanskje har du brukt mangfoldige timer på å få Mario til å hoppe over tønner som en forbanna gorilla kaster ned på deg, eller små drager som skyter bobler med munnen. Det blir minner av sånt.

Nerdekunst

Derfor er det ekstra deilig å se moderne kunst som ikke er totalt uforståelig - vi snakker om kunst laget av personer som har brukt en del timer foran datamaskinen. Vi har plukket ut en rekke bilder av spillfigurer som våkner til live og hopper ut av skjermen, og brukergrensesnitt malt på vegger.

Vis oss dine feteste nerdebilder i debattfeltet!

Se spillene som ble virkelige

DeviantART-bruker Lee Vidal, under aliaset RETROnoob, er fra England, og selv om han bare er 16 år, ser han ut til å ha god peiling på Photoshop allerede. Bildet på forsiden er hentet fra galleriet hans på DeviantART - Du finner det her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer