Far Cry Instincts

Xbox-versjonen til fjorårets PC-suksess er endelig her, og det er så mye mer enn bare en port. Far Cry på Xbox er nesten bedre enn på PC!

Publisert
Sist oppdatert

Far Cry var et av de første skikkelige ”nestegenerasjons” skytespillene vi spilte i fjor. Det kom før Doom III og før Half Life 2, men viste oss likevel at grenser innad sjangeren kan flyttes, mekanikken kan være annerledes enn vi er vant til, og ikke minst hvor bra grafikk en skikkelig råtass PC kan prestere. Vi elsket det, selv om en god del andre var misfornøyd over at man måtte kjempe mot monstre i de senere brettene. Det gjorde ikke oss så mye.

Konversjonen til Xbox tok sin tid – spillet skulle opprinnelig være klart i fjor høst. Men nå som det ferdige produktet er foran oss, skjønner vi at det var verdt ventetiden.I motsetning til Xbox-versjonen av Doom III, som ikke skilte seg nevneverdig fra PC-originalen, er Far Cry Instincts et helt nytt spill, designet for å passe Xboxen perfekt.

Ikke det samme spillet

Spillet foregår fremdeles på de blendende vakre øyene, med den flotteste vegetasjonen vi har sett i et spill noensinne. Knallblå himmel, flotte sandstrender og rikt plante- og dyreliv er ikke den settingen vi normalt forbinder med et blodig skytespill – men det er jo også det som skiller Far Cry fra andre. Vi spiller fremdeles Jack Carver, og hans journalistvenninne blir igjen kidnappet av onde leiesoldater. Den grunnleggende historien er den samme som på PC, men fortellingsteknikken er helt annerledes, og brettene er kraftig bearbeidet og bedre tilpasset konsollformatet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer