Outlook tips og triks

Får du masse e-poster? Da bør du tilpasse Outlook-innboksen din

Her er mulighetene du bør kjenne til.

MER OVERSIKTLIG OUTLOOK: Innboksen i Outlook 365 kan fortone seg som rotete. Med små grep kan den bli langt mer oversiktlig. Foto: Bjørn Eirik Loftås 
MER OVERSIKTLIG OUTLOOK: Innboksen i Outlook 365 kan fortone seg som rotete. Med små grep kan den bli langt mer oversiktlig. Foto: Bjørn Eirik Loftås  Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Outlook er et av verdens mest brukte e-postprogrammer, og står spesielt sterkt i bedriftsmarkedet. Men programmet har forandret seg mye de senere årene, og ikke alle er enige i at endringene i brukergrensesnittet alltid har vært til det bedre.

Ta utlistingen av e-poster i innboksen i Outlook 16 (Office 365), for eksempel. Miksen mellom svart tekst på leste e-poster og blå, fet skrift på uleste, kan virke stressende på øyet.

Gruppering og forhåndsvisningen av innhold mellom hver e-post, kan også gi et rotete inntrykk - i hvert fall hvis du er vant til eldre Outlook-versjoner.

Et hav av tilpasningsmuligheter

Uansett hva du ønsker skulle vært annerledes, er det få programmer som kan tilpasses i større grad enn Outlook. I denne artikkelen viser vi deg noen av mulighetene, og som vil gi deg en innboks som ligner mer den klassiske fra eldre versjoner av Outlook og andre e-postprogrammer.

Først: Liker du ikke forhåndsvisningen av innhold mellom hver e-post, trykker du på arkfanen Visning og på knappen Forhåndsvisning av melding. Huk på Av for å fjerne forhåndsvisningen:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer