Sony WH-1000XM4 lekket:

Får endelig etterlengtet funksjon

Walmart var litt for tidlig ute.

AVSLØRT: Walmart har avslørt detaljer om oppfølgeren til Sonys WH-1000XM3 (avbildet). Foto: Pål Joakim Pollen
AVSLØRT: Walmart har avslørt detaljer om oppfølgeren til Sonys WH-1000XM3 (avbildet). Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

De siste årene har Sony vært markedsledende på støydemping i hodetelefoner, fra modellen MDR-1000X, via WH-1000XM2 til den nåværende modellen WH-1000XM3, som ble lansert høsten 2018.

Mye spenning knytter seg derfor til hva Sony tryller opp av hatten når XM4-modellen lanseres. Den spenningen kan Walmart ha drept litt, som forleden dag la ut en produktside om WH-1000XM4, som ble fjernet kort tid etterpå.

Endelig multipoint

Informasjonen var det imidlertid flere som fikk med seg, blant annet nettstedet laptopmag.com.

Og dersom informasjonen Walmart la ut stemmer overens med det ferdige produktet (høyst sannsylig), vil XM4-modellen være den første av de nevnte som støtter multipoint bluetooth, altså at du kan være koblet til to bluetooth-enheter samtidig, for eksempel PC-en og mobiltelefonen. Det har vært mangelvare på tidligere modeller, som er irriterende om du lytter til noe på PC-en og vil bruke handsfree-funksjonen når telefonen ringer.

Da tilgir vi at vi ofte er nødt til å gjennomføre paring på nytt når vi bytter enhet, men det er det første som bør adresseres i neste utgave, sa vi da vi testet forgjengeren WH-1000XM3.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer