Xbox Series X

Får norsk pris og lanseringsdato

Begge Xboxene lanseres i november.

XBOX: Både Xbox Series X og Xbox Series S kommer til Norge i høst. Foto: Microsoft
XBOX: Både Xbox Series X og Xbox Series S kommer til Norge i høst. Foto: Microsoft Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter å ha avslørt både Xbox Series S og prisen på konsollen, fulgte Microsoft opp med å annonsere hvor mye den kraftigste av de to kommende Xboxene, nemlig Xbox Series X, vil koste.

Xbox Series X lanseres 10. november og har en veiledende utsalgspris på 5499 kroner her til lands, Series S 3299 kroner.

Det betyr at både Xbox Series S og Series X lanseres samme dato, og forhåndsbestillingene åpner senere denne måneden, 22. september.

Xbox Series S og Series X

Microsoft har for lengst avslørt spesifikasjonene til Xbox Series X, og nå har de også trukket duket av innmaten til den rimeligere utgaven, Series S.

Du først og fremst være klar over at det er kun Xbox Series X som har diskdrev - Series S støtter kun nedlastning av spill.

AMD-prosessoren har en klokkefrekvens på 3,6 GHz, som er litt lavere enn Series X’ 3,8 GHz-kjerner, og den store forskjellen mellom de konsollene ligger i grafikkortet. GPU-en til Series S har 20 såkalte Compute Units med en klokkefrekvens på 1,55 GHz.

Til sammenlikning har Series X-GPU-en 52 Compute Units ved 1,825 GHz.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.