Fargerike bærbare fra IBM

IBM følger trender i tiden når de 19. oktober lanserer tre ThinkPad-maskiner, som tilhører i-Serien, i nesten alle regnbuens farger. Nyhetene kommer til Norge i midten av november.

Fargerike bærbare fra IBM
Publisert

Det er populært med farger. Det har også IBM merket seg. Når selskapet i dag lanserer tre nye bærbare maskiner av typen ThinkPad i-Serie, tilbys disse med lokk i syv fargevarianter – pluss svart.

Lokkene, som er utskiftbare, settes på baksiden av maskinens skjerm. Foreløpig varierer fargene fra metallisk grønn til IBM-blå, men IBM ser ikke bort fra at det kommer nye fargevarianter i fremtiden. I tillegg ser IBM for seg at lokkene kan designes med organisasjoners logoer, eller lignende.

Toshiba satser også på design som et virkemiddel i kampen om bærbar-kundene. Sjekk artikkelen 1897">Lekkert fra Toshiba for å lese mer om disse modellene.

Nye maskiner bak fargene

Under de fargerike lokkene skjuler det seg tre nye ThinkPad 21400 i-Serie-modeller. Modellene kommer på det norske markedet i midten av november.

Den billigste utgaven er i-Serie 21427, som har en Intel Celeron Mobile 400 Mhz prosessor, 13-tommers skjerm, 32 MB SDRAM, 4,8 GB harddisk og 24X CD-ROM. Prisen i Norge er 13 000 kroner (kr 15 990 inkl. mva).

Den mellomste maskinen – i-Serie 21447 – er oppgradert med en 12,1-tommer aktiv skjerm og 64 MB RAM. Norsk pris blir 16 252 kroner (kr 19 990 inkl. mva).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer