FastStone Image Viewer 4.0

Jobb effektivt med bildene dine. Dette programmet er både på norsk og gratis, i rykende fersk utgave.

FastStone Image Viewer 4.0
Publisert
Sist oppdatert

Har du hatt digitalkamera en stund, begynner sannsynligvis også bildesamlingen din å bli mer og mer uoversiktlig.

Behovet for et godt program for å organisere og vise bilder er skrikende, spesielt dersom du bruker Windows XP eller eldre versjoner av Windows. Windows Vista har derimot en glimrende bildeviser/behandler innebygd; Windows Fotogalleri, og Windows 7-brukere kan laste ned Windows Live Fotogalleri gratis - eller lese denne artikkelen.

Ved første øyekast skiller ikke FastStone Image Viewer fra mengden av bildefremvisere for PC som florerer på nettet. Den har et ryddig og tiltalende grensesnitt, der mappestrukturen vises til venstre, og innholdet i mappene vises som miniatyrbilder til høyre. Den støtter også alle de vanlige bildeformatene.

Det er først når du viser bildene i fullskjerm - og bruker musen, at det begynner å bli spesielt interessant. Bildet krympes automatisk til å å passe skjermbildet, og klikker du et sted på bildet, zoomes delen til full størrelse, slik at du for eksempel kan vurdere skarphet og støy. Du kan selv justere hvor stort utsnitt som skal vises, form og zoomfaktor, fra menyen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer