FEAR

Et av årets mest etterlengtede skytespill er endelig her. Er det så skummelt som vi håpet på? Klarer historien å fenge? Les videre.

Publisert
Sist oppdatert

Monolith, utviklerne bak FEAR, står bak noen av våre favorittspill gjennom tidene (No One Lives Forever-serien), og med Aliens vs Predator 2 har de også bevist at de klarer å skremme oss skikkelig.

Så nå kommer FEAR, et spill som har fått mye omtale, og som vi ventet på med stor spenning. Her fokuserer Monolith på å lage et skikkelig grøsserspill, som går under huden på deg og skremmer deg med stemning, samtidig som det utfordrer deg med avansert kunstig intelligens.

Historien handler om et spesialteam, som selvfølgelig har kodenavnet FEAR, og som blir sendt ut til å stanse en psykotisk morder og hans hær av genmanipulerte soldater. Soldaten du styrer har tydeligvis noen unike evner, som dramatisk økte reflekser, og vi skjønner ganske raskt at vår helt er noe mer enn han virker.

Akkurat som på film...

Dette på grunn av visjonene som dukker opp allerede i løpet av de første minuttene. En liten jente, tydelig inspirert av The Ring-filmene, kan sees i øyekroken med jevne mellomrom, vi hører stemmer som hvisker om døden, og fra tid til annen får vi merkelige tilbakeblikk der vi ligger på noe som ligner et operasjonsbord. Det er klart at det skjer mer her enn bare et angrep fra supersoldater.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer