FeedDemon v2.6

Følger du med på mange nettsider er en skikkelig RSS-leser midt i blinken.

Publisert
Sist oppdatert

Som IT-journalist har det etter hvert blitt et hav av gode nettsteder å holde et halvt øye på, og skal man følge med er det ingen vei utenom en RSS-leser.

RSS er en forkortelse for Really Simple Syndication og er et standardisert format for å gjengi de nyeste innleggene på en nettside, en blogg eller lignende. Du kan også lese denne artikkelen for å bli litt klokere.

Vi har nevnt RSS-konseptet ved flere anledninger det siste året - blant annet har vi vist deg hvordan du kan slå sammen og filtrere flere RSS-feeder via Yahoo! Pipes, og vi har sett på hvordan Google Reader fungerer i denne artikkelen.

Mens Google Reader er en webapplikasjon som du logger inn på og bruker på nett, er FeedDemon fra Newsgator en applikasjon som du kjører lokalt på PCen din. FeedDemon er kun tilgjengelig for Windows, men programmet har også en tvillingbror, NetNewsWire, som er Mac-kompatibelt. Etter å ha testet begge programmene fremstår de som relativt like, og forskjellene er små. De har begge kostet penger tidligere og har ry på seg for å være de beste programmene av denne typen, men tidligere denne uken ble de gratis å laste ned.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer