Feedly - den ultimate startsiden?

Hjelper deg i jakten på det beste innholdet.

Feedly - den ultimate startsiden?
Publisert
Sist oppdatert

Wow, jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte med Feedly – det som umiddelbart så ut til å være en kjekk liten sak å skrive om, viste seg plutselig å være en liten revolusjon for hvordan jeg konsumerer nyheter på nett, og de planlagte to-tre timene til denne artikkelen ble derfor brått langt flere.

Det enkleste først: Feedly er egentlig et Firefox-innstikk, og du er dermed nødt til å bruke Firefox (eller en nettleser basert på Firefox, f.eks. Flock). Innstikket lever dog i symbiose med tre ting: Google Reader, Twitter og selve webapplikasjonen som holder alt på plass. Hvis ikke du bruker (eller ikke har tenkt til å bruke) Google Reader, har ikke Feedly noe for seg for din del.

Les mer om Google Reader

Hvorvidt du bruker Twitter er ikke essensielt, men gjør Feedly enda mer komplett.

Twitter – nettets nye superhit

Hva er det så Feedly gjør?

En hel del, faktisk.

Det mest relevante innholdet

Som nevnt kobler Feedly seg mot Google Reader og henter informasjon derfra, både om hvilke RSS-feeds du abonnerer på, hvilke du leser mest, hvilke elementer du har flagget som favoritter etc. På bakgrunn av denne informasjonen, plukker Feedly ut elementene som virker å være mest relevante for det du pleier å lese, og presenterer det på en egen startside.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer