Feil på ekstern disk

Publisert
Sist oppdatert

Hei, Har en WD mybook 750gb hardisk relativt ny. Koblet den til laptoppen min, men da gikk plutselig alt treigt + at den hang seg. Da jeg åpnet min datamaskin så tok det en stund før Mybook ikonet dukket opp, når jeg prøvde å åpne den tok det også lang tid, men når det først åpnet seg så var den bare 1 fil der å det var en autorun fil på 1 kb. når jeg sjekket i enhetsbehandling sto det at det ikke var noe galt med den og jeg sjekket at det var 188gb brukt på den noe som kan stemme med det jeg hadde på den før det skjedde. Lampen forran lyser også som den skal og den lager ingen uvanelige lyder.Har dere noen tips om hva som er galt eller om det er noe jeg kan gjøre for å få den brukbar igjen?

Mvh Christian

Datadoktoren svarer

Hei

Det har tydeligvis oppstått en alvorlig feil på disken, siden den er "tom" mens den likevel er områder som er i bruk.

Det finnes mange programmer som kan reparere disker og redde filer, men hvis du ikke er fortrolig med slike programmer bør du vite at det alltid er en viss risiko for at resultatet kan bli enda verre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer