Fem fine foto-apps for iPhone

Mye å velge blant – her er fem av våre favoritter.

Det finnes mange fotoapplikasjoner til iPhone - vi har samlet noen av våre favoritter.
Det finnes mange fotoapplikasjoner til iPhone - vi har samlet noen av våre favoritter. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden tok vi for oss fem fine fotoapplikasjoner til Android, og nå er turen kommet til iOS-plattformen.

Mens den medfølgende kameraapplikasjonen fikk seg en oppgradering da iOS 4.1 ble lansert (med støtte for HDR-bilder), er det allikevel mange som har laget mye fiffig som gir enda flere muligheter når du tar bilder med iPhone.

Under finner du fem av våre favoritter:

Camera+ (kr 11,-)

Her får du mye for seks kroner (riktignok på salg om dagen, så prisen kan stige) - Camera+ er en finpolert kameraapplikasjon som gir deg utvidede muligheter både før og etter bildet er tatt. Når du tar bilde, kan du bruke selvutløser, aktivere seriefotofunksjon eller angi at bildet ikke skal tas før du holder telefonen stødig nok. Du har også muligheten til å sette separate fokus- og eksponeringslåsepunkter ved å bruke to fingre på skjermen.

Når bildet er tatt, finnes det et hav av muligheter for bildeeffekter, rammer, rotering, beskjæring etc. I tillegg kan bildene deles direkte på Facebook, Twitter eller Flickr, og du kan selv velge hvorvidt bilder skal lagres direkte til kamerarullen på telefonen, eller internt i Camera+ (du kan selvsagt eksportere bilder).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer