Fem høyaktuelle lommekameraer

Med lavere priser, høyere oppløsning og generelt bedre ytelse, går det mot rekordsalg av digitale lommekameraer denne våren. Vi har sett nærmere på fem av de mest spennende nyhetene, og kåret en vinner!

Publisert
Sist oppdatert

Vinteren er et tilbakelagt kapittel, og naturen er i ferd med å få tilbake de friske fargene. Våren er også tiden på året med flest barnefødsler, barnedåper, konfirmasjoner, bryllup - for ikke å glemme alle de andre merkedagene med 17. mai som det store høydepunktet for mange.

Det betyr videre at våren er høysesong for fotografering, og DinSide Data har allerede presentert en rekke tester av nye, høyaktuelle kameramodeller. Nå har vi sett nærmere på ytterligere fem høyaktuelle modeller, som enten er på vei, eller nylig har dukket opp i butikkene. Resultatet av testen ble presentert på programmet TV2 Hjelper deg onsdag 20.4.2005. Er det slik at de dyreste også er de beste? Les videre - så får du svar!

Fem gode kameraer

Samtlige fem kameraer har lommevennlig utforming, og har oppløsning på 6 og 7 megapiksler. Billigste modell har en veiledende pris på rundt 2.500 kroner, og dyreste koster 4.900 kroner. Men det er veiledende priser, leter du litt rundt på nettet kan du spare tusenlapper!

Her finner du lenker til omtalen av de fem kameraene, med terningkast og plusser og minuser:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer