Fem kjappe tips til ryddig innboks i Outlook

Flommer innboksen din over av mer eller mindre irrelevante e-poster fra kreti og pleti? Vanskelig å få oversikt? Her får du noen kjappe tips.

LEI AV ROTET? Ta tilbake kontrollen over innboksen i Outlook 365
LEI AV ROTET? Ta tilbake kontrollen over innboksen i Outlook 365 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

E-post er fortsatt en av de aller viktigste kommunikasjonsmetodene på nettet, ikke minst i jobbsammenheng, til formelle henvendelser og til kommunikasjon mellom deg og butikkene du handler i på nett.

Og Outlook er fortsatt en av de aller viktigste e-postklientene, takket være at den kommer som standard i Microsofts abonnementstjeneste Office 365. Ved å betale noen tiere i måneden, er du sikret alltid siste versjoner av de velkjente Office-programmene som Word, Excel, Powerpoint, og altså Outlook.

I denne artikkelen viser vi deg noen triks for hvordan du kan få en ryddigere Innboks, og dermed bedre oversikt - ved hjelp av fem enkle trinn.

#1: Gruppér e-post som hører sammen

I 2016 er vi blitt vant til at meldinger på mobilen vises som samtaler eller tråder. I e-postverdenen er situasjonen litt mindre smart, men heldigvis kan mottatte og sendte eposter grupperes som samtaler i Outlook 365. Dermed blir det langt enklere å få oversikten over historikken i en e-postutveksling.

Slik gjør du det:

 • Klikk på arkfanen Visning øverst i Outlook
 • Huk av for Vis som diskusjoner:
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer