Fem programmer som erstatter iTunes

Det finnes flere gode alternativer til det populære Apple-programmet - selv om du eier en iPod.

Fem programmer som erstatter iTunes
Publisert
Sist oppdatert

Du trenger som regel ikke å gå langt nedover gata før du ser en person med et par hodetelefoner godt festet over ørene. Sannsynligheten for at musikken kommer fra en iPod blir stadig større, og andre produsenter av MP3-spillere sliter med å holde følge med Apple.

Den samme utviklingen har vi sett på programvaresiden, der iTunes har blitt det foretrukne programmet ved avspilling av musikk for stadig flere. Enkel tilkobling mot iPoden og et brukervennlig grensesnitt har appellert til mange, og en haug av oppdateringer har kommet etter hvert som tiden har gått. Men disse forbedringene har sin pris: Apple-programmet er ikke lenger like raskt og smidig som det en gang var, og krever nå langt flere ressurser fra PC-en enn det gjorde før i tiden.

Hvis du er som oss og irriterer deg på programmer som stjeler ressurser de ikke burde ta, kan du rive deg løs og teste ut våre forslag.

Gode, gamle Winamp

Winamp er ikke et nytt program, og deres iPod-støtte er heller ikke noe å sperre opp øynene for lenger. Allikevel har det blitt et mer og mer aktuelt alternativ til iTunes, da det er minst like smidig og bare krever en brøkdel av ressursene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer