FIFA 2001

Hva er en høst uten en ny utgave av FIFA-serien til Electronic Arts? Årets versjon bærer ikke overraskende navnet 2001, og er et flott fotballspill.

Publisert

EA Sports, som utvikler FIFA-spillene, har opparbeidet seg et flott rykte takket være fokuset på realisme, presentasjon og ikke minst høy visuell kvalitet. Deres motto er at et sportsspill skal ligne mest mulig på en TV-sending, og for hver ny utgivelse nærmer de seg det målet.FIFA 2001 er uten tvil et flott eksempel på at det går an å overføre en av verdens mest populære og spektakulære idretter til dataformat uten at den mister sjarmen. Når du spiller FIFA 2001, skjønner du fort hvorfor fotball kalles for ”the beautiful game”.

Tippeligaen er med

Det er flere nyheter i FIFA 2001 som vil glede både gamle og nye fans av serien. Det mest interessante for oss i Norge er nok inklusjonen av hele Tippeligaen, med alle spillerne, lagene, og detaljer helt ned til sponsorlogoer på draktene.I tillegg til norske lag, kan du velge mellom topplagene fra 16 andre land, i tillegg til over 60 landslag. Dette lar deg sette opp noen virkelig spennende kamper. Du kan selvsagt fritt bytte spillere, forandre navn, utseende, formasjoner og taktikk.Du kan velge mellom flere forskjellige spillemoduser, som ligakamper, Euro- eller World Cup-turneringer, eller bare vennskapskamper mellom to av de mange lagene som er med i spillet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer