FIFA 2002

Det er november, og da er tiden inne for en ny utgave av verdens mest populære fotballspill. Men fortvil ikke – FIFA 2002 er mye mer enn bare et nytt årstall, her er det mange nyheter på gang.

Publisert
Sist oppdatert

Undertegnede har ikke lenger oversikt over hvor mange offisielle FIFA-spill det har kommet fra Elecronic Arts-leiren gjennom tidene. Én ting er imidlertid klart: Til tross for tilbakevendende kritikk, har de blitt enorme salgssuksesser, alle som en.

Spesielt de to siste FIFA-spillene har måttet tåle ris for manglende kunstig intelligens og fokus på rask action fremfor realisme. Dette er et av områdene EA nå har jobbet med, noe som resulterer i at spillet er blitt mye bedre i våre øyne.

Masse lag

Som vanlig har du muligheten til å velge mellom en lang rekke fotballag fra hele verden. De fleste europeiske ligaene er med, inkludert den norske Tippeligaen, i tillegg til flere ligaer fra andre deler av verden. Naturligvis kan du også velge fra over 75 landslag. Det at spillet har den offisielle FIFA-lisensen innebærer som vanlig at alle navnene, sponsorene, lagene og draktene er på plass, og alt er oppdatert for å gjenspeile 2001-sesongen.

De viktigste nyhetene i FIFA 2002 omhandler imidlertid ikke ”overfladiske” områder som grafikk eller nye lag – her har EA gått grundigere til verks, og redesignet hele grunnmuren for spillet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer