FIFA 2003

Elsket og hatet, men alltid tidsnok i butikkene. Det er november, er da er tiden inne for et nytt FIFA-spill. Heldigvis er spillet bedre enn noensinne.

Publisert
Sist oppdatert

EA Sports’ FIFA-serie er på mange måter ganske kontroversiell blant fotballfansen. Det er dette spillet som konsekvent topper salgslistene, ikke minst takket være EAs enorme markedsføringsbudsjett, samtidig som kvaliteten har vært varierende. Presentasjonen har alltid vært imponerende, mens selve realismen har vært mer problematisk.

I denne utgaven har utviklerne nok en gang prøvd å gjøre noe med spillbarheten, og har laget en helt ny motor som skal øke realismen.

Alt er på plass

Takket være den offisielle FIFA-lisensen er selvsagt alle spillernavnene, lagene og sponsorene på plass. Du kan velge blant de fleste landene som finnes på FIFA-rankingen, samt mange ligaer i de individuelle landene. Selvsagt er også den norske tippeligaen med, så alle Odd-tilhengere som har lyst å hevne tapet mot Vålerenga har sjansen til akkurat det. Spillerne er ganske nøyaktige kopier av de levende originalene, komplett med sponsor-reklamene på draktene. Matchene foregår på 16 virkelige stadioner, blant annet velkjente arenaer som Old Trafford.

Det er en god del valgmuligheter du må bestemme deg for før du begynner, og det mest interessante moduset er nok Club Championship, der du følger ett bestemt lagt gjennom et helt mesterskap. Når du starter et nytt spill får du valget mellom Arcade- eller Simulation-modus, og det er definitivt simulasjonen som inneholder de fleste nyhetene. I tillegg har du fire vanskelighetsgrader å velge mellom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer