FIFA 98:Overlegent fotballspill

Programmererne i Electronic Arts har overgått seg selv, for fotballspillet FIFA 98 er noe av det råeste vi har sett, hittil... Med overlegen grafikk, spillbarhet og kunstig intelligens knuser FIFA 98 all konkurranse.

Foto: Oliver Mann
Foto: Oliver Mann Vis mer
Publisert

FIFA "Road To World Cup 98" er ikke et arkadespill, det er en simulator. Du kommer ikke utenom det: Realismen har kommet til det høyeste nivået hittil. Det virker nesten som om Electronic Arts har tenkt på alt!

Alt fra kjøp og salg i klubber, til å velge ut spillere til landslaget er med. Alle spillernes egenskaper og deres posisjoner på banen kan endres. Utseendet på draktene og på menneskene kan også forandres. I det hele tatt kan du stort sett gjøre alt du vil!

Regner det? Spill innendørs

Funksjonen for kjøp og salg av spillere er dessverre litt vel enkel. Det er vel ikke så stor sjanse for å få kjøpt Peter Schmeichel fra Manchester United, eller Michael Owen fra Liverpool i virkeligheten, men her kan du gjøre hva du vil, bare du har penger nok...

Selve spillopplevelsen er meget god. Spillerne beveger seg på en meget naturlig måte, og du kan styre spillerne på utrolig mange måter. Alt fra å hoppe over en takling, finte en motspiller, eller filme et frispark er lagt inn med egne tastetrykk. Selv om det kan se ut som et stort virvar av taster å huske på, er det bare en vanesak. Men det hadde vært en fordel om du selv kunne ha bestemt hvor du ville ha de forskjellige tastene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer