Fight Night round 3

SPILLTEST: Store sterke sluggere slår så svetten spruter. Vi har testet Fight Night round 3.

Publisert
Sist oppdatert

Det ser skremmende realistisk ut der man denger løs på hverandre i ringen. EA Sports’ tredje spill i Fight Night-rekken er enda et hakk bedre enn sine forgjengere; særlig for den som eier en Xbox 360 og HDTV. For deg som ikke har vært borti Fight Night-spillene før, er dette EA Sports’ bokseserie, som skiftet navn fra Knockout Kings for noen år tilbake.

Som vanlig er det først og fremst karrieremodusen som gjelder, selv om spillet også kan by på enkeltkamper og store kamper fra boksingens historie. Nytt av året er at også vi europeere får anledning til å banke opp kompiser over Xbox Live, noe som bare var forbeholdt våre venner over Atlanteren i fjor.

I karrieremodusen skal du lage din egen helt, og han skal du bringe til toppen av rankinglistene. Som kjent fra tidligere Fight Night- og Tiger Woods-spill, er det et hav av muligheter til å designe din egen bokser, der alt fra høyden på kinnbena til vinkelen ørene står ut fra hodet med kan justeres trinnløst. I tillegg får du mulighet til å velge hva slags boksestil han skal ha (sorry jenter, ingen kvinneboksing ennå), om spesialiteten skal være dødelige uppercuts eller raske kombinasjoner, eller om han foretrekker å blokkere med kryssede armer. Til slutt fordeler du poeng på attributter som slagkraft, spenst, utholdenhet, restitusjon og en liten håndfull til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer