Fikk opp fremmedes bilder

Flere brukere rapporterer om alvorlig iCloud-feil i Windows.

iPhone-brukere kan synkronisere iCloud-bilder med et eget program i Windows. Nå kan dette være rammet av en alvorlig feil. Foto: Apple
iPhone-brukere kan synkronisere iCloud-bilder med et eget program i Windows. Nå kan dette være rammet av en alvorlig feil. Foto: Apple Vis mer
Publisert

Ifølge nettstedet MacRumors melder flere iPhone-brukere om problemer med iCloud-synkroniseringsprogrammet i Windows som gjør at videoer som lastes ned til datamaskinen dukker opp svarte med striper i seg, altså at de er ødelagte.

- Bekymringsfullt

Som om det ikke var ille nok, hevder imidlertid noen at de får opp bilder og videoer fra fremmede når de prøver å se på de korrupte filene.

- I sjeldne tilfeller settes det inn stillbilder i videoer fra ukjente kilder, muligens andres iCloud-kontoer. Jeg har fått opp bilder av andres familier jeg aldri har sett i mitt liv, fotballkamper og andre tilfeldige bilder. Selvfølgelig er dette ekstremt bekymringsfullt og det gjør meg ikke akkurat trygg på å bruke iCloud, skriver MacRumors-leser sleeping_ghost.

Ikke bekreftet

Det er ikke bekreftet at bildene stammer fra andre iCloud-brukere, men MacRumors mener det er sannsynlig.

Hvorfor noen brukere har opplevd dette er heller ikke kjent på dette tidspunktet. Ifølge MacRumors skal det ikke hjelpe å slette iCloud-synkroniseringsprogrammet og installere det på nytt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer