Fikk opp fremmedes bilder

Flere brukere rapporterer om alvorlig iCloud-feil i Windows.

iPhone-brukere kan synkronisere iCloud-bilder med et eget program i Windows. Nå kan dette være rammet av en alvorlig feil. Foto: Apple
iPhone-brukere kan synkronisere iCloud-bilder med et eget program i Windows. Nå kan dette være rammet av en alvorlig feil. Foto: Apple Vis mer
Publisert

Ifølge nettstedet MacRumors melder flere iPhone-brukere om problemer med iCloud-synkroniseringsprogrammet i Windows som gjør at videoer som lastes ned til datamaskinen dukker opp svarte med striper i seg, altså at de er ødelagte.

- Bekymringsfullt

Som om det ikke var ille nok, hevder imidlertid noen at de får opp bilder og videoer fra fremmede når de prøver å se på de korrupte filene.

- I sjeldne tilfeller settes det inn stillbilder i videoer fra ukjente kilder, muligens andres iCloud-kontoer. Jeg har fått opp bilder av andres familier jeg aldri har sett i mitt liv, fotballkamper og andre tilfeldige bilder. Selvfølgelig er dette ekstremt bekymringsfullt og det gjør meg ikke akkurat trygg på å bruke iCloud, skriver MacRumors-leser sleeping_ghost.

Ikke bekreftet

Det er ikke bekreftet at bildene stammer fra andre iCloud-brukere, men MacRumors mener det er sannsynlig.

Hvorfor noen brukere har opplevd dette er heller ikke kjent på dette tidspunktet. Ifølge MacRumors skal det ikke hjelpe å slette iCloud-synkroniseringsprogrammet og installere det på nytt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.