Fiks mediespiller fra MSI

MSI har kastet seg på bølgen, og serverer en mediespiller med stor skjerm i kompakt format. Den tar opp og spiller av video og lyd, har kortleser og mye annet. Prisen er også lav, men hva er det som mangler?

Publisert
Sist oppdatert

Mediaspillere vil bli den nye trenden satser mange produsenter på. Disse spillerne er ofte på størrelse med en harddisk-basert MP3-spiller, men med fargeskjerm og et langt større repertoar enn bare muskk. Vi snakker om video og foto, og i noen tilfeller også spill og radio.

Archos er en av pionerene, og mange av nykommerne skjeler til deres design. MSI megaview er slett ikke ulik Archos 400-serien både i utseende og funksjonalitet. Og det har mye for seg, det er et svært vellykket design.

Men MSI har gått litt lengre på et par områder, og deres Megaview kan både spille av filmer i blant annet Windows Media 9 og DivX-format, og ta opp video og lyd fra eksterne kilder. Harddisken er i likhet med Archos 400, på 20 GB. Se spesifikasjonene for detaljer.

Velutrustet

Pakken med MSI Megaview er svært innholdsrik. Den innholder både ørepropper, etui, stativ, 2 oppladbare batterier, lader, kabler og fjernkontroll.

Selve spilleren er på størrelse med en tykk PDA, og den store skjermen på 3,5 tommer diagonalt dekker mesteparten av overflaten. Skjermflaten er skinnende blank og dermed ganske følsom for reflekser av belysningen i rommet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.