Slik gjør du det

Fiks nedlastinger-mappa i Windows 10

Irriterende endring i nyeste Windows 10 kan enkelt endres tilbake slik det var før.

ROT: Nedlastinger-mappa i siste utgave av Windows 10 har fått nytt utseende. Likte du den klassiske utformingen bedre, får du oppskriften her. (Skjermdump)
ROT: Nedlastinger-mappa i siste utgave av Windows 10 har fått nytt utseende. Likte du den klassiske utformingen bedre, får du oppskriften her. (Skjermdump) Vis mer
Publisert

Hvis du har oppdatert Windows 10 til May Update (versjon 1903), har du muligens oppdaget en liten endring som mange vil oppleve som et lite «problem».

Endringen gjelder Nedlastinger-mappa i Utforsker, som har fått et utseende som er forskjellig fra de øvrige mappene: Filene er nemlig gruppert etter tidspunktet de ble lastet ned.

I noen tilfeller kan det selvsagt være hensiktsmessig, mens det i andre tilfeller rett og slett både ser rotete ut - spesielt hvis det ligger mange filer der fra forskjellige tidspunkter.

Heldigvis er det svært enkelt å endre dette tilbake til slik det var før du oppdaterte til siste Windows-versjon.

Slik gjør du det:

#1: Åpne nedlastinger-mappa

#2: Høyreklikk på et ledig hvitt område i mappa

#3: Velg Grupper etter -> (Ingen)

Fiks nedlastinger-mappa i Windows 10

Voila, mappa er tilbakestilt til klassisk utseende. Klikker du i tillegg på kolonne-tittelen Endringsdato, sorteres de nyeste filene øverst eller nederst, og det kan være vel så greit som gruppering, for deg som ønsker å finne de nyeste filene raskt:

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer