CES 2018: Dingsene som skal hjelpe deg å sove bedre

Fiks søvnproblemene med en av disse CES-nyhetene

Nå skal vi ikke lenger bare registrere søvnen vår.

KLEM DEG I SØVN: Hold rundt soveroboten Somnox, og så vil den begynne å «puste» i takt med deg, noe som skal få deg til å slappe av og til slutt sovne, lover produsenten. Foto: Somnox
KLEM DEG I SØVN: Hold rundt soveroboten Somnox, og så vil den begynne å «puste» i takt med deg, noe som skal få deg til å slappe av og til slutt sovne, lover produsenten. Foto: Somnox Vis mer
Publisert

Vi har i flere år hatt aktivitetsarmbånd som kan registrere søvnen vår, men få av produktene har gitt noe særlig nytteverdi utover det at vi kan se hvor lite eller mye vi sover - hvis det i det hele tatt stemmer. Denne typen søvnregistrering går nemlig ikke for å være så pålitelig.

På årets CES-messe var en av trendene «sleep gadgets», eller sovedingser om du vil. Ulike teknologiske produkter som skal brukes for å få en god natts søvn. Ikke en ny kategori (det skal være andre året på rad at CES har en egen søvndings-avdeling), men nå begynner enda flere aktører å kaste seg på.

Litt ironisk kanskje, da «dingser», først og fremst mobilen og det blå lyset fra mobilskjermen, er årsaken til at flere sliter med å sove.

Vi har samlet sammen noen av de mest interessante søvndingsene fra CES 2018.

Nokia Sleep

I 2016 kjøpte Nokia opp selskapet Withings, produsent av en rekke helse- og treningsrelatert utstyr som aktivitetsarmbånd og -klokker, smartvekt, blodtrykksmåler, termometer og så videre.

Nokia selger nå produktene under egen merkevare, og følger opp med nye løsninger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer