Fingeravtrykk-Tablet fra Fujitsu Siemens

Fujitsu Siemens fortsetter fokuset på Tablet PC-maskiner til tross for manglende støtte for norsk håndskrift i systemet. På CeBit får de Bluetooth, WLAN og fingeravvtrykkleser som standard.

Fingeravtrykk-Tablet fra Fujitsu Siemens
Publisert
Sist oppdatert

Fujitsu Siemens' Stylistic ST5022-Tablet byr ellers på en 12.1-tommers skjerm, og veier bare 1,5 kilo. Som vanlig med Tablet PC-er finnes det ikke tastatur, men man kontrollerer hele maskinen via spesialpenn og trykk på skjermen.

Inklusjonen av Bluetooth som standard gjør det derimot mulig å bruke trådløse muse og tastaturer hvis det skulle knipe.

Fingeravtrykk og doble mikrofoner

Den oppdaterte fingeravtrykkmaskinen er i følge Fujitsu Siemens på størrelse med et A4-ark, og ULV-proesssoren skal kunne drive maskinen i opp til ni timer (antakelig uten WLAN eller Bluetooth påskrudd). Den har også et sett på to mikrofoner, som skal gjøre det mulig å filtrere vekk støy på en neste menneskelig måte.

Når maskinen bruker ULV-prosessor, er det en Dothan i stedet for en Sonoma - som vil si at ST5022 fortsatt bruker 855GME-brikkesettet til Intel, med DDR1-minne og PATA-disk. Den har også en egen kortplass til en Trusted Platform Module.

Maskinene begynner på 19.840 kroner med moms, og skal være leveringsklare i skrivende stund. Mer informasjon finnes hos Fujitsu Siemens.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer