Finn fram i epost-kaoset

Drukner du i epost, og finner aldri det du leter etter? Her er noen effektive hjelpemidler.

Publisert
Sist oppdatert

I vårt moderne informasjonssamfunn er det sjeldnere og sjeldnere noe problem å få informasjon, problemet er heller å sile ut hva som er viktig og riktig, samt finne fram til akkurat den informasjonen du trenger, i det øyeblikket du trenger den. For de av oss som ikke er veldig systematisk anlagt kan det ofte by på utfordringer.

Personlig sletter jeg for eksempel aldri en epost. Alt blir tatt vare på, men ingenting blir sortert. I skrivende stund har jeg 26 834 elementer i innboksen min, og det er kun epost jeg har mottatt så langt i år. All epost fra tidligere år ligger lagret i Outlook .PST-filer på harddisken (og jeg har selvsagt også tatt backup i tillegg).

Kom til nytte

Totalt dreier det seg om rundt 226 000 eposter jeg har mottatt eller sendt de siste åtte årene. Selv om svært mye kunne ha vært slettet for lenge siden, har det hendt mange ganger at jeg har priset meg lykkelig over at jeg ikke har vært hard på slette-knappen.

Som for et par år siden, da en stor leverandør av skjermer plutselig hevdet at de ikke hadde registrert retur på en rekke skjermer vi hadde lånt til test.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.