Finn nettbrett-apper i Honeycomb

Brettversjonen av Android Market har fått etterlengtede forbedringer.

LETTERE: Forsiden av Android Market viser deg nå apper som fungerer bra på nettbrettet ditt med Honeycomb. En etterlengtet oppdatering.  Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
LETTERE: Forsiden av Android Market viser deg nå apper som fungerer bra på nettbrettet ditt med Honeycomb. En etterlengtet oppdatering. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I våre anmeldelser av Android-nettbrett har vi gang på gang kritisert Google for en banal mangel: Android Market gir oss ikke en enkel mulighet til å finne nettbrett-apper.

For eksempel: Test av Sony Tablet S - med egen løsning for nettbrett-apper

I en ny versjon av Market er dette endelig på plass.

Vanlige Android-apper fungerer greit på nettbrett som kjører Honeycomb-versjonen av operativsystemet. Men for å utnytte den store skjermen kreves det at utviklerne gjør noen grep. Og har man et Android-brett, vil man gjerne bruke appene hvor disse grepene er tatt.

Men i Norge har Android Market inntil nå gjort det vanskelig for oss å finne disse appene.

Anbefalte nett-apper

Den nye Android Market på nettbrett har blitt klin lik den nye telefonversjonen. I tråd med Googles visjon om å smelte sammen telefon- og nettbrett-versjonene av Android, noe som skjer med versjon 4.0, også kalt Icecream Sandwich.

På Honeycomb blir apper som fungerer bra på nettopp nettbrett trukket frem på forsiden. Noen av appene er ikke optimaliserte per definisjon, men fungerer bra likevel, som for eksempel klassikeren Angry Birds. Andre apper er eksklusive på Honeycomb-nettbrett (for eksempel en egen nettbrett-versjon av SwiftKey), mens atter andre lastes i en Honeycomb-versjon når du kjører appen på brettet ditt (for eksempel Pulse).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer