Finn rett vindu med Switcher

For dere Vista-brukere som alltid har ett åpent vindu for mye finnes det noen alternativer til ALT+TAB og Flip 3D. Switcher er et av de bedre alternativene.

Publisert
Sist oppdatert

Når vi sammenligner de mest populære operativsystemene - som MacOS, Windows og Linux i alle sine former - er det klart at selv om grensesnittet i bunn og grunn er nokså likt er det også visse forskjeller. Ikke alle disse er like viktige, men når det gjelder produktivitet for de som stadig fikler rundt med mange åpne vinduer har vel egentlig ikke Windows imponert.

Både Linux og MacOS med sitt Exposé vært et og annet gigantisk hestehode foran noen løsning Microsoft har klart å hoste opp. Windows Vista har riktignok fått Flip 3D, noe som unektelig ser kult ut, og derfor også gjerne brukes for å "show off" Aero-grensesnittet til intetandende.

Vistas Flip 3D-visning er fin å se på, men...

Problemet med Flip 3D er det som er pent å se på ikke nødvendigvis er spesielt funksjonelt - med mange åpne vinduer samtidig byr den ikke på den helt store oversikten, og det kan faktisk være bedre å bruke "gode gamle" ALT+TAB. Men dette kan som sagt i seg selv heller ikke betegnes som den ultimate løsningen.

Derfor er det nok en og annen Windowser som har kastet et eller flere lengtende blikk når Mannen med Mac har lekt seg med Exposé - som er en langt bedre måte å finne et gitt åpent vindu på. Du kan slå deg til ro med at vi sier det er det, eller sjekke ut dette klippet på YouTube, der Herr Jobs selv demonstrerer ved Exposés ur-fremføring.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer