Finner ikke skjermoppløsning

Publisert
Sist oppdatert

Hei,Jeg har overtatt en 19-tommers LCD-skjem som jeg vil bruke som skjerm nummer 2, ved siden av hovedskjemen. Den skal ha en oppløsning på 1440x900, men skjermkortet mitt med GeForce GTX 260 viser ikke den oppløsningen, 1366x768 er den høyeste.

Jeg har lastet ned de nyeste driverne fra nVidia, men det er ingen forskjell. Jeg finner heller ikke noen driver eller lignende, på nettsidene til produsenten Fujitsu Siemens står det bare at dette er en Plug'nPlay skjerm som ikke trenger driver.

Jeg har også prøvd Custom Resolution i nVidia-kontrollpanelet, men oppløsningen feiler under test.

Hva kan jeg gjøre?

Sean

Datadoktoren svarer

Hei

Dette har vi vært borti i forskjellige sammenhenger med forskjellige kort fra nVidia, og løsningen er enkel, men noe merkelig:

Det er bare å bytte om kablene til skjermene. Den ene skjermutgangen på grafikkortet finner 1440x900, men ikke den andre.

Vi har også erfart at hvis du kobler til skjermen med VGA i stedet for DVI vil kortet støtte 1440x900.

Hilsen Datadoktoren

Les alle spørsmål og svar

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer