Finner rabattkoder automatisk

Kjekk nettleserutvidelse for deg som handler på nett.

RABATT: Mange nettbutikker tilbyr rabattkoder, og med denne nettleserutvidelsen kan du få dem fylt ut automatisk. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
RABATT: Mange nettbutikker tilbyr rabattkoder, og med denne nettleserutvidelsen kan du få dem fylt ut automatisk. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes et hav av nettbutikker, og ett av triksene de ofte benytter for å få flere til å handle, er å distribuere rabattkoder som kan brukes rett før du skal betale slik at du får en rabatt på bestillingen.

Eksempler kan være en rabattkode som gir deg gratis frakt, 50 prosent rabatt på enkelte produkttyper eller lignende. Disse spres ofte via butikkens nyhetsbrev, eller via konti de har i sosiale medier.

LES OGSÅ: Groupon med kunstig høye før-priser

Søk etter rabattkoder før du handler

Et triks mange gjør er derfor å søke på (nettbutikkens navn) coupon før de handler.

I søkeresultatet dukker det ofte opp nettsteder hvis misjon er å samle og gi en oversikt over slike kuponger; hvilken rabatt de gir og i hvilken grad brukerne rapporterer om at de fungerer.

En av aktørene på det feltet er Couponfollow.com, som nå har laget en kjekk nettleserutvidelse for deg som handler på nettet.

LES OGSÅ: Ti gode råd for julehandel på nett

Lar deg fylle ut rabattkoder automatisk

Med utvidelsen installert vil den automatisk slå opp i Couponfollows database når du handler på nettet. Dersom tjenesten har en rabattkode som kan brukes i den aktuelle nettbutikken du handler i, får rabattkodefeltet en rød ramme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer