Finner rabattkoder automatisk

Kjekk nettleserutvidelse for deg som handler på nett.

RABATT: Mange nettbutikker tilbyr rabattkoder, og med denne nettleserutvidelsen kan du få dem fylt ut automatisk. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
RABATT: Mange nettbutikker tilbyr rabattkoder, og med denne nettleserutvidelsen kan du få dem fylt ut automatisk. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes et hav av nettbutikker, og ett av triksene de ofte benytter for å få flere til å handle, er å distribuere rabattkoder som kan brukes rett før du skal betale slik at du får en rabatt på bestillingen.

Eksempler kan være en rabattkode som gir deg gratis frakt, 50 prosent rabatt på enkelte produkttyper eller lignende. Disse spres ofte via butikkens nyhetsbrev, eller via konti de har i sosiale medier.

LES OGSÅ: Groupon med kunstig høye før-priser

Søk etter rabattkoder før du handler

Et triks mange gjør er derfor å søke på (nettbutikkens navn) coupon før de handler.

I søkeresultatet dukker det ofte opp nettsteder hvis misjon er å samle og gi en oversikt over slike kuponger; hvilken rabatt de gir og i hvilken grad brukerne rapporterer om at de fungerer.

En av aktørene på det feltet er Couponfollow.com, som nå har laget en kjekk nettleserutvidelse for deg som handler på nettet.

LES OGSÅ: Ti gode råd for julehandel på nett

Lar deg fylle ut rabattkoder automatisk

AUTOMAGISK: Med Couponfollows nettleserutvidelse får du automatisk opp rabattkuponger når du handler på nettet.
AUTOMAGISK: Med Couponfollows nettleserutvidelse får du automatisk opp rabattkuponger når du handler på nettet. Vis mer


Med utvidelsen installert vil den automatisk slå opp i Couponfollows database når du handler på nettet. Dersom tjenesten har en rabattkode som kan brukes i den aktuelle nettbutikken du handler i, får rabattkodefeltet en rød ramme.

Når du så trykker i ruta, kan du velge hvilken rabattkode du ønsker å bruke fra en nedtrekksliste. I vårt tilfelle (se bildet) ville det selvsagt vært innlysende å bruke den som gav 75 prosent rabatt, men den gjelder bare én produktkategori, noe du ser ved å bevege muspekeren over den aktuelle rabattkoden.

Etter at du har brukt koden blir du spurt om den virket, slik at du kan hjelpe andre brukere av tjenesten.

Utvidelsen finner du ved å peke nettleseren til couponfollow.com/checkout og installere den via knappen øverst til høyre. I følge skaperne skal den støtte de fleste nettlesere.

SAMLESIDE: NETTLESER-UTVIDELSER

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer