Fire nye kameraer fra Kodak

NYHET: Kodak har lansert nye kameraer både av den familievennlige typen og for entusiasten. Her er en oversikt.

Publisert
Sist oppdatert

Familievennlige digitalkameraer som er minst like enkle å bruke som engangskameraer, er populære. For de aller fleste er de et mye bedre alternativ enn filmbaserte kameraer, "til å forevige de spesielle øyeblikkene i livet" som Kodak sier.

Tre nye modeller lanseres:

CX7220


Dette kameraet har 2 megapikslers oppløsning og 2x optisk zoom. Det er et helautomatisk "pek-og-klikk" kamera med 4-centimeters LCD for forhåndsvisning. Du kan også se gjennom bildene du har tatt på skjermen.

Fire nye kameraer fra Kodak

Kodak går god for utskrifter på opptil 20x25 cm fra dette kameraet, og det stemmer bra med våre erfaringer fra kameraer med lignende spesifikasjoner.

Pris 1 595 kroner, levering i begynnelsen av mai.

CX7300


Dette kameraet er også beregnet på nye brukere av digitalkameraer, og har ikke zoom. Derimot har det en noe større bildebrikke, på 3.2 megapiksler og 3x digital zoom.

Fire nye kameraer fra Kodak

I følge Kodak kan du skrive ut bilder på opp til 28 x 35 cm tatt med dettekameraet.

Pris 1 495 kroner, levering i begynnelsen av mars.

CX7340


Dette kameraet har langt flere finesser, og er beregnet på de som stiller litt høyere krav og har interesse for å utforske mer av digitalfotograferingens muligheter.

Fire nye kameraer fra Kodak

Det er utstyrt med 4 megapikslers oppløsning, 3x optisk zoom og en bildebehandlingsbrikke som Kodak kaller Color Science. Linsen er asfærisk, det er selektiv lysmåler, ISO-innstilling og flere fokuseringssoner. Dermed er det mulig å ta bilder selv inder vanskelige forhold. Det er også muligheter for inn og avspilling av video i TV-kvalitet, helt opp til 80 minutter avhengig av innstillinger og minnekort.

Pris 2 995 kroner, levering i begynnelsen av mars.


Fire nye kameraer fra Kodak

DX7630 for entusiasten

Her henvender Kodak seg til en langt mer krevende gruppe amatørfotografer. Her finner vi en 6 megapikslers brikke og et profesjonelt SCHNEIDER-KREAUZNACH VARIGON 3x optisk zoom-objektiv.

Her er det både avansert automatikk og manuell kontroll, som gir entusiasten mange kreative muligheter. Det er også forhåndsinstillinger for forskjellige motiver, som sport, portrett og landskap

Pris 4 895 kroner, levering i begynnelsen av april.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer