Fire nye Samsung-brett

Samsung klar med Galaxy TabPRO og NotePRO.

Toppmodellene i TabPRO- og NotePRO-serien kommer med 12,2 tommer skjermer med svært høy oppløsning. Foto: Samsung
Toppmodellene i TabPRO- og NotePRO-serien kommer med 12,2 tommer skjermer med svært høy oppløsning. Foto: Samsung Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Samsung og Apple dominerer stort i nettbrett-markedet, og nå har førstnevnte nettopp vist fram fire nye modeller under årets CES-messe i Las Vegas.

Les også: Lenovo utfordrer Apples iPad Mini Retina

Høy skjermoppløsning

Tre av brettene blir medlemmer i den nye Galaxy TabPRO-serien, og kommer i størrelser på 12,2, 10,1 og 8,4 tommer. Felles for dem alle tre er skjermoppløsning på 2.560 ganger 1.600 piksler, og samtlige kan leveres med støtte støtte for 4G/LTE mobildatanettverk, eventuelt kun 3G og/eller Wifi.

I tillegg kommer modellen Galaxy NotePRO, som ser ut til å ha de fleste egenskapene fra TabPRO-serien, men i tillegg er utstyrt med en penn og apper som utnytter mulighetene for blant annet tegning, notater og presisjonsarbeid.

Det er NotePro og TabPRO 12.2 som kanskje er mest spennende av disse fire brettene. 12,2 tommer er nemlig en sjelden størrelse å se i nettbrett-sammenheng, så langt har toppmodellene stoppet på rundt ti tommer.

(Fortsetter etter bildene)

Potent

På innsiden sitter en kraftig åttekjernet Samsung Exynos-prosessor (3G-utgaven), eller en firekjernet Snapdragon 800 (LTE-utgaven). For øvrig har brettene 3 GB RAM, enten 32 eller 64 GB SSD, microSD-kortleser, Bluetooth 4.0-støtte, integrert IR-port samt hovedkamera med åtte megapiksler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer