Fire nye skrivere i Canons PIXMA-serie

Canon er på hugget, og lanserer fire nye skrivere i PIXMA-serien, deriblant en trådløs modell og første blekkskriver med 1 pikoliter dråpestørrelse.

Publisert
Sist oppdatert

Felles for alle modellene er separate blekktanker, to papirmagasiner, automatisk tosidig utskrift, og utskriftsmuligheter på CD/DVD-plater. Programvare for håndtering av webutskrifter, fotoutskrifter og utskrift på CD/DVD følger med. Skriverne har for øvrig støtte for direkteutskrift fra kameraer via en PictBridge-kontakt i fronten.

Dette er "del 2" i høstens kolleksjon fra Canon, de første modellene i PIXMA-serien kan du lese om her.

PIXMA iP4000R

Denne skriveren er identisk med iP4000, men har i tillegg muligheten til å kommunisere trådløst med PCen/hjemmenettverket (802.11 b/g). Den er utstyrt med én ekstra blekktank med dye-basert svart (totalt 5 tanker), for å sikre den aller beste kontrasten i fotoutskriftene. I følge Canon skal ikke utskriftene bare kunne måle seg mot tradisjonell fremkalling, den skal i mange tilfeller bli enda bedre.

Hastigheten er oppgitt til hele 25 sider pr minutt i sort, og 17 i farger. Oppløsningen er på maks 4800 x 2400 dpi, dråpestørrelsen er fast på 2 pikoliter.

PIXMA iP4000R har i tillegg både USB og parallellport, og kan dermed også kommunisere med systemer som kjører Windows 95 og NT.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer