Fire skrivebord i Windows

En liten skjerm trenger ikke lenger være det som hindrer produktiviteten din.

Publisert
Sist oppdatert

Av og til - eller for noen ganske så ofte - ender vi opp med en god del mer vinduer på datamaskinens skrivebord (desktop) enn det som er optimalt for å holde en omtrentlig oversikt.

Dersom dette gjelder deg har du selvfølgelig en rekke muligheter, for eksempel spandere på deg en ekstra skjerm eller to med høyere oppløsning enn du allerede har. Men sånt koster penger, og dessuten kan det hende du sitter på en liten bærbar PC. Da blir det ofte verken aktuelt eller mulig å bytte eller legge til en skjerm.

Langt billigere er det å bytte bort ditt Microsoft-OS til en eller annen grafisk lekker Linux-distro, men det å bytte operativsystem er heller ikke noe de fleste gjør sånn over natten. Derfor er det greit å vite at det også finnes et greit alternativ for deg som helst vil holde deg til Windows XP eller Vista.

"Cube" 3D-visningen kan roteres og zoomes ut og inn.

Shock 4Way 3D er - som navnet hinter til - et 3D-grensesnitt for Windows' Skrivebord. Det legger til tre "ekstra" skrivebord, slik at du ender opp med til sammen fire forskjellige - som du da kan bruke som du selv ønsker. For eksempel kan du ha et epostprogram gående på det ene, tekstbehandling på nummer to og så videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer