Firefox 3.6 beta2 er klar for nedlasting

Retter mer enn 190 bugs fra første betaversjon.

Firefox 3.6 beta2 er klar for nedlasting
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke mer enn to uker siden Mozilla la ut den første betaversjonen av Firefox 3.6, og nå er beta2 klar. Det tyder på at de jobber på spreng for å få klart sin Windows 7-optimaliserte nettleser kjappest mulig.

Og det kan være en nødvendighet, for Windows 7 vokser ekstremt raskt. Dessuten har Microsoft integrert Internet Explorer mer enn noen gang i operativsystemet, og byr på noen fiffige funksjoner som de foreløpig er alene om.

Hard kamp

Firefox har i skrivende stund rundt 24% markedsandel, mens Internet Explorer har rundt 65%, i følge NetApplications. Det faktum at Windows 7 vokser raskt er imidlertid en åpenbar trussel mot Firefox, spesielt når surfeopplevelsen kan oppleves som dårligere i Firefox enn Internet Explorer på denne platformen.

Vi snakker selvfølgelig først og fremst om alle de nye funksjonene den nye oppgavelinjen byr på, for eksempel hurtigliste over de mest besøkte nettsidene (ved å høyreklikke Explorer-symbolet) og ikke minst miniatyrer av alle åpne arkfaner.

Sistnevnte er på plass nå, mens det fortsatt gjenstår en del på hurtiglistene:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer